Υλικά
- 800 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 1 πορτοκαλί, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά χοντροκομμένη
- 1 φλ. χυμός ντομάτας
- Λάδι
- Αλατοπίπερο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 φλ. μανιτάρια σε φέτες
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρέας μέσα σε γάστρα και διασκορπίζουμε πάνω του τα μανιτάρια, το κρεμμύδι κα τις πιπεριές.
Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
Συμπληρώνουμε νεράκι πάνω από τη μέση των υλικών και ψήνουμε στη γάστρα στους 220C για 2 ώρες.
Πηγή: i-live.gr
Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/321447/mosxari-stamnato#ixzz2tbc23ly2