Με 154 «ναι» εγκρίθηκε από την Βουλή το πολυνομοσχέδιο. Επί της αρχής ψήφισαν υπέρ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δηλαδή 154 βουλευτές, ενώ καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (140 βουλευτές).
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 294 βουλευτές. Απουσίασαν οι Βασιλική Κατριβάνου (ΣΥΡΙΖΑ), Άδωνις Γεωργιάδης (Ν.Δ.), Άννα Καραμανλή (Ν.Δ.), Φώφη Γενηματά (ΠΑΣΟΚ), Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ), Κατερίνα Μάρκου (Ποτάμι). Όλοι έστειλαν επιστολή με την οποία δήλωναν την ψήφο τους, η οποία ταυτιζόταν με εκείνη του κόμματός τους. Ωστόσο η επιστολή εκφράζει πρόθεση ψήφου και δεν προσμετρήθηκε.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία σε άρθρα του νομοσχεδίου, και συγκεκριμένα στα 1 (συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις), 2 (φορολογικά θέματα), 5 (100 δόσεις), 10 (Ελεγκτικό Συνέδριο), 13 (ανταποδοτικά τέλη των ΟΤΑ), 14 (ΑΚΑΓΕ), 17 (σύμβαση ΟΣΕ για τροχαίο υλικό), 21 (εμπορία οίνου).
Στα άρθρα ψήφισαν:
ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες: «ναι» σε όλα. Όμως ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος ψήφισε «ναι» επί της αρχής, αλλά καταψήφισε τα άρθρα 1, 2, 5, 10, 13 και 21.
Ν.Δ.: «όχι» σε όλα εκτός του άρθρου 14 που είπε «ναι».
Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων: «όχι» σε όλα.
Δημοκρατική Συμπαράταξη: «όχι» σε όλα εκτός του 14 και του 17, τα οποία και υπερψήφισε.
Ποτάμι: «όχι» σε όλα εκτός από το 10 που ψήφισε «ναι».