Υλικά
4-6 σκελίδες σκόρδο
½ φλ. χοντροκομμένα καρύδια
3 φλ. μπαγιάτικα ψωμί, χωρίς την κόρα
1 φλ. ελαιόλαδο
2-4 κ.σ ξίδι
αλάτι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε το ψωμί σε ένα μπόλ με νερό για 10 λεπτά.
Στίβουμε το ψωμί και το θρυμματίζουμε με τα χέρια μας.
Σε ένα γουδί η πολυμίξερ χτυπάμε το αλάτι,το σκόρδο και τα καρύδια πολύ καλά μέχρι να λιώσουν όλα τα υλικά.
Προσθέτουμε το ψωμί, το λάδι και το ξίδι και ξανα χτυπάμε μέχρι η σκορδαλιά μας να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
Την δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αναλόγως έξτρα λάδι, ξίδι, αλάτι ακόμα και λίγο νερό αν μας φαίνεται παχύρευστη.