Οι εκθέσεις Detrop & Oenos 2023, διοργανώσεις της Tif Helexpo στη Θεσσαλονίκη, σας προσκαλούν, στις 18-20 Φεβρουαρίου.
Το εκθεσιακό γεγονός εμπλουτίζεται από πλήθος ενημερωτικών και γευστικών εκδηλώσεων με ποικίλα γαστρονομικά γεγονότα από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, προβάλλοντας την πλούσια μεσογειακή διατροφή αλλά και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής προϊόντων. Τη διοργάνωση αναμένεται να επισκεφτούν κορυφαίοι εισαγωγείς και επαγγελματίες από διάφορες χώρες, ενώ πλήθος παράλληλων γεγονότων, ημερίδων και διαγωνισμών, θα αναδείξουν τη δυναμική των ελληνικών και όχι μόνο προϊόντων, φιλοξενώντας σημαντικούς παράγοντες και εκπροσώπους μεγάλων brand names του διατροφικού τομέα.
Με χαρά σας προσκαλούμε στις Παράλληλες Εκδηλώσεις Detrop Bites & The Pairing Bar.
Στους δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, Dining Area Detrop Bites και The Pairing Bar, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια ψυχαγωγική και εκπαιδευτική δραστηριότητα γευσιγνωσίας
Επιπλέον:
Το πρωτοεμφανιζόμενο αφιέρωμα ελιάς και ελαιολάδου, Golden Olive Expo, τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας Food Experts’ Awards και οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Ελιάς και Ελαιολάδου, Oil – Olive Trophy και Table Olives Trophy, θα δώσουν δυναμικά τo στίγμα της ανανέωσης των επερχόμενων κλαδικών εκθέσεων Detrop & Oenos.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας της Detrop Boutique 2023 διοργανώνονται από την εταιρία Chef Stories (www.chefstories.gr)
Η εταιρεία Chef Stories ιδρύθηκε το 2007 και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, οργάνωσης και υλοποίησης γαστρονομικών εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας. Συνεργάζεται με την ΔΕΘ-Helexpo από το 2016 στην διοργάνωση των γαστρονομικών εκδηλώσεων των Κλαδικών Εκθέσεων Detrop, Detrop Boutique και Hotelia.