Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να ξεπροβάλλει σε λίγα 24ωρα η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε το απόλυτο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης.
Οι τηλεοπτικοί «Νίτσα» και «Γιώργης», οι εξαιρετικοί Κόρα Καρβούνη και ο Γιάννης Τσορτέκης βρέθηκαν στην εκπομπή και μίλησαν για τους ήρωες που υποδύονται και το ξεχωριστό δέσιμό τους.«Έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο αυτό το ζευγάρι. Έχει τον Γιώργη που είναι το φως και τη Νίτσα που έχει πολύ σκοτάδι και φως μαζί και αυτό είναι πολύ θελκτικό να το βλέπεις να γίνεται ντουέτο» ανέφερε η Κόρα Καρβούνη.
Μία από τις σκηνές που έκαναν μεγάλη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό ήταν όταν ο Γιώργης αυτοπυρπολήθηκε στο «Όνειρο» βλέποντας τη Νίτσα να τον απορρίπτει ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από αυτή την πολύ απαιτητική σκηνή.
«Η φωτιά θα μπορούσε να γίνει ή να μην γίνει ή να γίνει με άλλο τρόπο. Αλλά όταν διαβάζαμε το σενάρια και ήρθε αυτή η σκηνή για εμένα ήταν αυτονόητο ότι θα έπρεπε να έρθει έτσι» είπε.
Και φυσικά δεν έλειψα και τα απρόοπτα: «Έγινε ένα μικρό λάθος με το σακάκι που θα ερχόταν να μου σβήσει τη φωτιά γιατί πήρε και αυτό φωτιά οπότε ο χρόνος που έτρεχε η φωτιά πάνω μου επιμηκύνονταν» είπε χαρακτηριστικά.
«Η εξέγερση είναι όλων μας»
Στη συνέχεια και οι δυο ηθοποιοί τοποθετήθηκαν ως προς το επίμαχο προεδρικό διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές των ηθοποιών.
«Αυτό που έχει συμβεί είναι ένα πολύ πιο περίπλοκο θέμα από ό,τι νομίζουμε. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με το αν οι ηθοποιοί μπορούν να κάνουν μεταπτυχιακό. Το άλλο θέμα είναι ποιοι θα διδάσκουν στο Εθνικό Θέατρο από τη στιγμή που είμαστε με απολυτήριο Λυκείου» είπε.
«Δεν είναι μόνο η υποβάθμιση των σπουδών μας, δεν υπάρχει συλλογική σύμβαση υπογεγραμμένη που σημαίνει ότι επαφίεται στο προσωπικό δοκούν του κάθε εργοδότη να ερμηνεύει αυτή τη μικρή παραγραφούλα στο πού θα κατατάσσει το καλλιτέχνη σαν κατηγορία με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να κατατάξει κάποιον δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει να κάνει με το πώς θα αμειβόμαστε σαν καλλιτέχνες, έχει να κάνει με τη δυνατότητά μας να μπορούμε να διδάξουμε» είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.
«Αυτή η εξέγερση των ανθρώπων της Τέχνης δεν είναι μόνο των ανθρώπων της Τέχνης, είναι όλων μας. Γιατί η ισοπέδωση των πραγμάτων είναι σε όλα τα φάσματα, στο διευρυμένο ωράριο που ισοπεδώνει τις ανθρώπινες σχέσεις, στην παντελή έλλειψη ελεύθερου χρόνου και πάει σχοινί κορδόνι» συμπλήρωσε ο ίδιος.