Ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές από την ΚΟ των Σπαρτιατών.
Πρόκειται για τους Κόντη, Δημητροκάλη και Χατζηβαρδά.

Ο κ. Στίγκας, μιλώντας έκανε λόγο για “Greek mafia”. Ο δε ΠτΒ έκανε λόγο για το «κύκνειο άσμα» της ΚΟ των Σπαρτιατών.
Έγγραφη διατύπωση αν υφίσταται η όχι η ΚΟ των «Σπαρτιατών» ζήτησε από τον επικεφαλής του κόμματος Β.Στίγκα ο πρόεδρος της Βουλής Κ Τασούλας
Να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών κάλεσε των επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.
«Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας αμέσως μετά τις καταγγελίες που έκανε ο κ. Στίγκας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά των βουλευτών του κόμματος του -οι οποίοι απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- ότι είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωθεσμικά κέντρα.
Πηγές: ΕΡΤ / ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Κάρυστος: Καίγεται δασική έκταση στο Μαρμάρι
- Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Οι Αμερικανοί ανησυχούν ότι ο Τραμπ ευθυγραμμίζεται με τη Ρωσία
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακό δικαστήριο διέταξε την επαναπρόσληψη χιλιάδων απολυμένων από έξι υπουργεία
- Σύνταγμα: Μεγάλη συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών
- Γυναικοκτονία: Δεκάδες τραύματα από 4 μαχαίρια έφερε η 44χρονη την οποία σκότωσε χθες ο σύζυγός της