Σοβαρά προβλήματα και στον δήμο Τεμπών έχει προκαλέσει ο Πηνειός ποταμός.
Η κρεμαστή γέφυρα στην Αγία Παρασκευή Τεμπών καλύφθηκε από τα νερά, ενώ η υπερχείλιση του ποταμού έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και στα γύρω χωριά, αλλά και στις σήραγγες των Τεμπών όπου προκλήθηκε εισροή υδάτων.
Πλημμυρισμένα είναι τα δημοτικά διαμερίσματα των Τεμπών και της Κάτω Ραψάνης, ενώ αποκλεισμένες είναι οι περιοχές των Γόννων, της Ιτέας λόγω του Πηνειού. Ο δήμος Τεμπών παραμένει και σήμερα αποκομμένος από την Λάρισα, καθώς παραμένει κλειστό το οδικό δίκτυο, ενώ υπάρχει διακοπή της υδροδότησης στους οικισμούς της Γυρτώνης και της Ιτέας.
- Άτυπη Σύνοδος των «ισχυρών» χωρών της Ευρώπης στο Παρίσι
- Ο Ματ Ντέιμον θα είναι ο Οδυσσέας στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
- Ξενοφών Κοντιάδης / «Νέα Γιάλτα» με λογικές επιχειρηματιών και μικροκακοποιών
- Λευτέρης Παπαγιαννάκης / Οι σύγχρονες διαστάσεις του μεταναστευτικού
- Ανδρουλάκης: Σε ποια άλλη χώρα έχει δικαιωθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρωθυπουργός αρνείται να υλοποιήσει την απόφαση;
Tags: πλημμύρες