Το σώμα με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του (πράσινο πουκάμισο και μπεζ παντελόνι ο 18χρονος παίκτης της Κόρντοβα Αλβάρο Πριέτο, βρέθηκε άψυχο ανάμεσα σε δύο βαγόνια τρένου (ήταν εκτός υπηρεσίας λόγω βλάβης) στη Σεβίλλη, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία.
Το σώμα, όπως αναφέρει η ισπανιή εφημερίδα «AS» εντόπισε σήμερα (16/10) το πρωί ο ρεπόρτερ Αλμπέρτο Καταλάν, από την εκπομπή «Mañaneros» στο La 1 του RTVE, κατά λάθος, όταν ήταν σε ζωντανή μετάδοση.
Η Κόρντοβα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της:
«Με λύπη μας ενημερώνουμε ότι ο νεαρός παίκτης μας Αλβάρο Πριέτο βρέθηκε τελικά νεκρός. Με ρητή επιθυμία της οικογένειας, η Κόρδοβα θα περιοριστεί σε μια θεσμική δήλωση. Από τον σύλλογο εκτιμούμε την κατανόηση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τις εκφράσεις αλληλεγγύης και στοργής. Αναπαύσου εν ειρήνη, Άλβαρο».
Ο 18χρονος παίκτης Κόρντοβα, εθεάθη για τελευταία φορά το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στον σταθμό «Santa Justa», στη Σεβίλλη, όταν προσπαθούσε να επιστρέψει στην Κόρδοβα από τη Σεβίλλη.
- Πρωταθλητής και με τη βούλα ο Ολυμπιακός
- Αντικαθιστώντας τα παιχνίδια στο κινητό σου με αυτές τις Εκπαιδευτικές Εφαρμογές: Διασκέδαση και Μάθηση Ταυτόχρονα
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Ο Ουναΐ έγραψε ιστορία, οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα για το Champions League
- K-pop: Όταν η Μουσική Ορίζει μια Χώρα – Η πιο δημοφιλής πλευρά της Νότιας Κορέας παγκοσμίως
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το μομέντουμ γράφει ιστορία απόψε