Με φόντο την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, μια μέρα πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σχετικά με δημοψήφισμα από την βάση για τις διαγραφές στελεχών, ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, σημείωσε ότι «από την πρώτη στιγμή που βγήκε πρόεδρος ο κ. Κασσελάκης, η θέση του συνειδητά ήταν ενωτική, απευθύνθηκε σε όλους».
Μάλιστα, χαρακτήρισε βαθιά δημοκρατική την στάση του προέδρου του κόμματος και τόνισε ότι συνάδει με το καταστατικό του κόμματος.
Ο κ. Αποστολάκης έκανε λόγο για μια επίθεση ιστορικών στελεχών στον κ. Κασσελάκη, επιρρίπτοντας ευθύνες σε αυτά για την όξυνση της κατάστασης εντός του κόμματος.
«Η διαδικασία με τις διαγραφές, θα πρέπει να ολοκληρωθεί», υπογράμμισε ο κ. Αποστολάκης. Επιπλέον, ο κ. Αποστολάκης σημείωσε ότι πρέπει τα εσωκομματικά ζητήματα να λυθούν γρήγορα.
- Κώστας Λακαφώσης για το πόρισμα της Hellenic Train στα Τέμπη: “Μια καλογραμμένη επιστημονική φαντασία”
- Παναθηναϊκός για κλάματα στη Λαμία (3-1)
- Κώστας Παπαδάκης / Γιατί ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη
- Ο Τραμπ πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών: «Έρχονται πολλές νίκες!!!»
- Μεγάλη Βρετανία: Ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για τους νέους από και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση
Tags: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ