«Η Πολεμική Αεροπορία και μαζί της όλοι μας θρηνούμε έναν περήφανο Έλληνα Ίκαρο. Τον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, που έπεσε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης» αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του πιλότου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, «σε μία αποστολή από εκείνες που δεν σταματούν σε καμία στιγμή του χρόνου».
Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι η Πατρίδα θα μείνει δίπλα στην οικογένεια του πιλότου, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του.
«Η απώλεια αυτή αναδεικνύει πόσο δύσκολο είναι το έργο των πιλότων μας. Αλλά και πόσο μεγάλη η αφοσίωσή τους στο καθήκον. Η πατρίδα θα ευγνωμονεί για πάντα τον επισμηναγό. Μένοντας στο πλευρό της οικογένειάς του, προς την οποία απευθύνω και εγώ τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης.
- Ραφαέλ Γκλυκσμάν: «Οι ευρωπαίοι κινδυνεύουν να χάσουν το τρένο» – Η μνήμη του χρυσόψαρου και η μοίρα της σφουγγαρίστρας
- ΟΗΕ: Με ρυθμούς ρεκόρ μειώνεται η μάζα των παγετώνων τα τελευταία χρόνια
- Μιχάλης Σπουρδαλάκης / Μια ελπίδα υπό προϋποθέσεις
- Μητσοτάκης: Να ενεργοποιηθεί το συντομότερο η ρήτρα διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες
- Ακυρώθηκαν οι πτήσεις της AEGEAN Α3602-Α3603, σήμερα Παρασκευή, από/προς το αεροδρόμιο London Heathrow