Ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) φέρεται να ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του αγαπημένου του άλμπουμ «Nebraska» που κυκλοφόρησε το 1982.
Όπως σημειώνει το Showbiz 411, ο διάσημος τραγουδιστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αμερικανό σκηνοθέτη Σκοτ Κούπερ (Scott Cooper) γνωστό από τις ταινίες του, «Out of the Furnace» και «Crazy Heart» με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges).
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο δίσκο του «Αφεντικού» τον έκτο κατά σειρά, ο οποίος ξεχωρίζει για τις μινιμαλιστικές του ενορχηστρώσεις. Διανύοντας μία σκοτεινή προσωπική περίοδο είχε ηχογραφήσει στο υπνοδωμάτιο του στο Colts Neck του Νιου Τζέρσεϊ, μια σειρά τραγουδιών ως demo σε ένα μαγνητόφωνο τεσσάρων καναλιών, με σκοπό να τα ηχογραφήσει ξανά με την E Street Band. Τελικά, ο τραγουδιστής αποφάσισε να τα κυκλοφορήσει όπως ήταν.
- Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών / Ευρώπη σε σταυροδρόμι: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη της άμυνάς της;
- Τζώρτζια Αργυροπούλου: Πέθανε η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου
- Φάμελλος στην ΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ριζοσπαστική αντιπολίτευση και προοδευτική εναλλακτική κυβερνητική πρότασηv
- Το Κράτος των Δικαστών και η Κρίση της Δημοκρατίας
- Δημήτρης Μελίδης και Μαριζέτα Αντωνοπούλου: Εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ τα δύο στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ