Επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα «Σπαρτιάτες», απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.
Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Κατσιβαρδά, η ΚΟ «Σπαρτιάτες» αποτελείται πλέον από 10 βουλευτές.
Ο κ. Κατσιβαρδάς στη δισέλιδη επιστολή του αναφέρει μεταξύ ότι ο πρόεδρος του κόμματος για μια ακόμη φορά, είναι υποδεέστερος των περιστάσεων, αναφέρεται και στην απομάκρυνσή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, αφήνοντας αιχμές για τον Βασίλη Στίγκα, λέγοντας πως τον έχει συκοφαντήσει και πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.
Οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι πλέον τέσσερις: Μ. Χουρδάκης και Αρετή Παπαϊωάννου προερχόμενοι από την ΚΟ «Πλεύση Ελευθερίας», Κ. Φλώρος και Χαρ. Κατσιβαρδάς, προερχόμενοι από την ΚΟ «Σπαρτιάτες».
- Άτυπη Σύνοδος των «ισχυρών» χωρών της Ευρώπης στο Παρίσι
- Ο Ματ Ντέιμον θα είναι ο Οδυσσέας στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
- Ξενοφών Κοντιάδης / «Νέα Γιάλτα» με λογικές επιχειρηματιών και μικροκακοποιών
- Λευτέρης Παπαγιαννάκης / Οι σύγχρονες διαστάσεις του μεταναστευτικού
- Ανδρουλάκης: Σε ποια άλλη χώρα έχει δικαιωθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρωθυπουργός αρνείται να υλοποιήσει την απόφαση;
Tags: Σπαρτιάτες