Πενήντα δύο (52) γαλλικά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων είκοσι τρία (23) που άνοιξαν μόλις τον περασμένο χρόνο βραβεύτηκαν για πρώτη φορά με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin, γεγονός που σύμφωνα με τη γαλλική βίβλο των καλοφαγάδων, αποτυπώνει τον «πολιτιστικό δυναμισμό» μιας νέας γενιάς καινοτόμων σεφ.
«Η φετινή χρονιά έχει μια πλούσια “σοδειά”, ενώ παράλληλα είναι πιστή στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθυντής των Οδηγών MICHELIN Guides, Gwendal Poullennec κατά την παρουσίαση της 115ης έκδοσής του.
- Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης: Το 85,9% των νέων διδακτόρων λένε όχι στο brain drain και «μένουν» Ελλάδα
- Metron Analysis: Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- Στο 7,4% ο ΣΥΡΙΖΑ – Ανοδος για κόμμα Κασσελάκη και Πλεύση
- Τα μεγάλα γεγονότα του 2024 / Τέχνες: Οι μεγάλες απώλειες της χρονιάς
- Οι Reporters Without Borders και το BBC καταγγέλλουν την Apple για παραποίηση ειδήσεων μέσω AI
- Πούτιν – Ζελένσκι “στραγγαλίζουν” ενεργειακά την Ευρώπη – Τέλος η μεταφορά ρωσικού φυσικού αερίου μέσω Ουκρανίας
Tags: Michelin