Πενήντα δύο (52) γαλλικά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων είκοσι τρία (23) που άνοιξαν μόλις τον περασμένο χρόνο βραβεύτηκαν για πρώτη φορά με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin, γεγονός που σύμφωνα με τη γαλλική βίβλο των καλοφαγάδων, αποτυπώνει τον «πολιτιστικό δυναμισμό» μιας νέας γενιάς καινοτόμων σεφ.
«Η φετινή χρονιά έχει μια πλούσια “σοδειά”, ενώ παράλληλα είναι πιστή στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθυντής των Οδηγών MICHELIN Guides, Gwendal Poullennec κατά την παρουσίαση της 115ης έκδοσής του.
- Στην Τουρκία αύριο ο Σεργκέι Λαβρόφ για να συζητήσει τον ρόλο της Αγκυρας στην ειρηνευτική διαδικασία στην Ουκρανία
- Ανδρουλάκης: Οι πολίτες θέλουν μια καλύτερη ζωή κι ένα σύγχρονο κράτος και αποτύχατε να τους τα προσφέρετε, κύριε Μητσοτάκη
- Καινοτόμα αποστολή του ΕΚΠΑ στην Σαντορίνη για τα κατολισθητικά φαινόμενα
- Time: Η Ζιζέλ Πελικό στη λίστα με τις γυναίκες της χρονιάς
- Σταν Λόρελ: Ο «εγκέφαλος» του αξέχαστου ντουέτου «Χοντρός και Λιγνός»
Tags: Michelin