Πενήντα δύο (52) γαλλικά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων είκοσι τρία (23) που άνοιξαν μόλις τον περασμένο χρόνο βραβεύτηκαν για πρώτη φορά με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin, γεγονός που σύμφωνα με τη γαλλική βίβλο των καλοφαγάδων, αποτυπώνει τον «πολιτιστικό δυναμισμό» μιας νέας γενιάς καινοτόμων σεφ.
«Η φετινή χρονιά έχει μια πλούσια “σοδειά”, ενώ παράλληλα είναι πιστή στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθυντής των Οδηγών MICHELIN Guides, Gwendal Poullennec κατά την παρουσίαση της 115ης έκδοσής του.
- Μαξίμου: Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά και όχι μεμονωμένα και αποσπασματικά σε επίπεδο δηλώσεων
- Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα φαινόμενα – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Η οικονομική και η αμυντική συνεργασία Ελλάδος – Ισραήλ στο επίκεντρο της συνάντησης του Μητσοτάκη-Νετανιάχου
- Τεράστια ανατροπή για τον ΠΑΟΚ μέσα στην OPAP Arena
- Η Ευρωπαϊκή Ένωση, σαστισμένη, παραπαίουσα και αμήχανη
Tags: Michelin