Τίποτα και κανείς δεν φαίνεται να ανακόπτει το κύμα γυναικοκτονιών στην Ελλάδα καθώς μια ακόμη σοκαριστική δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιουλίου στην Αμφιλοχία, με τον δράστη στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φοβόταν τον δράστη και είχε απευθυνθεί στην αστυνομία.
Ο 43χρονος δράστης, σύμφωνα με το e-maistros.gr, φέρεται να έστησε καρτέρι θανάτου στην 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του όταν αυτή γυρνούσε στο σπίτι της τα ξημερώματα. Περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν τη γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του αποτρόπαιου περιστατικού που συνέβη περί τις 04:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φοβόταν τον δράστη και είχε απευθυνθεί στην αστυνομία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 37χρονη την Πέμπτη είχε υποβάλει μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Οι αστυνομικοί είχαν ρωτήσει τη γυναίκα αν θέλει να βάλει την εφαρμογή panic button και να μεταφερθεί σε καταφύγιο, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε.
Ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει τον δράστη καθώς τον περασμένο Μάιο, ο άνδρας είχε συλληφθεί μετά από μήνυση της εν διαστάσει συζύγου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Τότε, είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο όπου είχε αθωωθεί.
- 25η Μαρτίου 2025: Τι ώρα είναι η στρατιωτική παρέλαση
- Ερντογάν: Γιατί εξαπολύει κύμα διώξεων κατά της αντιπολίτευσης στα «καλά καθούμενα»;
- Κρεμλίνο: Ο Πούτιν έκανε στον Τραμπ ένα «πολύ προσωπικό δώρο»
- Η Τζένιφερ Λόπεζ με την κόρη της εντυπωσιακές σε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ
- «VARdict»: Οι διαιτητές θα εξηγούν τις αποφάσεις VAR στο Κύπελλο Ιταλίας