Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από σχετική εντολή του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, έρευνα στα γραφεία της εταιρείας φύλαξης που χειρίζεται τις κάμερες στον σιδηρόδρομο, δύο ολόκληρα χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέσχεσαν καταγραφικά και σκληρούς δίσκους, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει από το Μάρτιο του 2023 όταν η εταιρεία είχε αρνηθεί πως υπάρχουν βίντεο, ενώ στόχος τους είναι να διαπιστώσουν αν τα βίντεο που κατέθεσε η εταιρεία το τελευταία 24ωρα με την μοιραία αμαξοστοιχία είναι αυθεντικά.
Αρχικά τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έκαναν το μεσημέρι έφοδο στα γραφεία της εταιρείας στον Πλαταμώνα και στη συνέχεια στα κεντρικά της γραφεία στη Μεταμόρφωση.
Tags: Τέμπη