Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες
350 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά θυμάρι τριμμένο
200 γρ. μανιτάρια (κονσέρβα)
150ml κόκκινο κρασί
150ml ζωμός (κοτόπουλο κατά προτίμηση)
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καταρχήν βάζουμε τις ταλιατέλες να βράζουν. Σοτάρουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα συκωτάκια, το θυμάρι, τον μαϊντανό και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το κρασί, τον ζωμό και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε όλα να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Ωστόσο, στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε από πάνω τα συκωτάκια με την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Είναι έτοιμα!
Tip: Για εντυπωσιακότερη εμφάνιση και περισσότερη γεύση στο πιάτο σας μπορείτε αν θέλετε να πασπαλίσετε είτε με παρμεζάνα ή με τριμμένη αμυγδαλόψιχα, για μεγαλύτερη πρωτοτυπία.