Λίγη ώρα αφού είχε βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ του στον κλειστό στίβο, με άλμα στα 5.92μ. στην πόλη Λοτζ της Πολωνίας χθες (8/2), ο Εμμανουήλ Καραλής δήλωσε: «Ελπίζω την επόμενη φορά να πάω ακόμη πιο ψηλά».
Ο Εμμανουήλ Καραλής επισήμανε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:
«Απολαμβάνω πάντα να αγωνίζομαι στην Πολωνία. Τα άλματα στα 6,02 μ. ήταν καλά. Ελπίζω την επόμενη φορά να πάω ακόμη πιο ψηλά. Όταν παίρνεις ένα Ολυμπιακό μετάλλιο αλλάζει η ζωή σου, αλλά εγώ προσπαθώ να απολαμβάνω τη διαδικασία και να πηγαίνω ακόμη ψηλότερα σε κάθε μου αγώνα».
Στον τρίτο του αγώνα στην περίοδο του κλειστού στίβου, στην πόλη Λοτζ της Πολωνίας, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ χθες (8/2), με άλμα στα 5.92μ. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ στο Παρίσι είχε βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ του, στις 31 Ιανουαρίου, με 5.90, στην πόλη Καέν της Γαλλίας.
Ο Καραλής, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο Λοτζ, ανέβασε εν συνεχεία τον πήχη στα 6.02μ. Τα άλματα του μπορεί να ήταν άκυρα, όμως, έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και αυτό το φράγμα.
Τα άλματα που πέρασε ο Καραλής ήταν διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,82 μ. με τη δεύτερη, 5,92 μ. με την πρώτη προσπάθεια.
Ένατη θέση για τη Σπανουδάκη στα 60 μέτρα
Στο μίτινγκ του Λοτζ αγωνίστηκε και η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η Ελληνίδα σπρίντερ πήρε την ένατη θέση στο σύνολο και την πέμπτη στην δεύτερη προκριματική σειρά των 60 μ. τερματίζοντας σε 7.38. Πρώτη στη σειρά της ήταν η Έβα Σβόμποντα με 7.16.